sinne meni flanelli

21.08.2010 - 0:35 / icelander.


Kesken enkun tunnin kassu päätti ottaa mun metsuriflanellin ja vaihto sen sen homosinipinkkiruutupaitaan joka päällä mä menin kotiin sitten enkä ees tiedä miks se halus mun paidan itellee viikonlopuks, meijän enkun luokassa on muuten kivat rullapenkit ja tietsikkaruudut joka paikalla niin että pystyy pitää jaloi pöydällä!

Kategoria: kassu, opiskelua.
Tagit: , ,3 vastausta - “sinne meni flanelli”

 1. Kassu Kirjoittaa:

  NO ANTEEKS : ((((((
  sä kyl loppujenlopuks suostuit ku et jaksanu kuunnella mun ruikutusta.

 2. icelander Kirjoittaa:

  nii ei se haittaa mutta se oli hassua, huomaa sun supervoimat, kuinka paidat vaihtavat paikkaa aivan huomaamatta!

 3. Kassu Kirjoittaa:

  joo älä, oon aika helvetin ninja !!!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus