Tää oli taas näitä päiviä

10.09.2010 - 23:40 / icelander.


Herätys soi 5:30, bussi on kohdalla 7:05 ja nukun aina pommiin, herään 6:40….

….ja sit teen kaiken supervauhtii ja myöhästyn bussist kaks sekkaa….

…ja si mul o ekaa kertaa varmaa kuukautee valkone paita ja huppari auki ku päätän juoda ekaa kertaa elämässäni kahvii bussissa, mut jee mul olikii kaks paitaa päällekäin, “hei, otan tän päällimmäisen pois”, oke alla ofc on toine valkone paita joho ofc o imeytyny läpi se sama kahvitahra joka ofc on siinä ihan edessä ihan kaula-aukossa joten ofc se näkyy sieltä ellei oo huppari iha kii mikä ofc näyttää tosi tymältä koska ofc mukana ei oo ees esim kaulahuivia, eli päivä alko tosi hyvin missasin ekan tunnin näytin tosi pahalta ja olin tosi väsyny ja vittuuntunu ja illalla sama teema jatku kun kaadoin jauhotki päälleni ja lattialle, wowoowoo

mulle -1 teille +2, jee!

Kategoria: kaffee, katuuskottavaa, kyrsii, tää o nii tätä asd.
Tagit: , , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus